Tilbud

Kop Og Underkop 24 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1130.50 DKK 588.00

Den lille kop er oplagt til dine varme favoritdrikke. Det traditionsrige mønster fra Musselmalet Riflet er håndmalet på koppen og underkoppen, mens den konkave hank med en lille, …

På lager

Beskrivelse

Den lille kop er oplagt til dine varme favoritdrikke. Det traditionsrige mønster fra Musselmalet Riflet er håndmalet på koppen og underkoppen, mens den konkave hank med en lille, blå detalje giver et elegant udtryk passende til enhver lejlighed. Vær kreativ med underkoppen og brug den også som et lille serveringsfad. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 24 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: