Tilbud

Kop Og Underkop 26 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 630.00 DKK 308.00

Med sit organiske formsprog og unikke, håndlavede detaljer er den smukke Hvid Elements 26 cl kop og underkop en helt særlig tilføjelse til din samling af kopper og krus. Underkoppens charme…

På lager

Varenummer: LOS51-S59287 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med sit organiske formsprog og unikke, håndlavede detaljer er den smukke Hvid Elements 26 cl kop og underkop en helt særlig tilføjelse til din samling af kopper og krus. Underkoppens charmerende form inviterer til at placere en lille småkage eller andet sødt ved siden af din kaffe eller te. Ud over et formsprog ud over det sædvanlige er koppens hank prydet af en ansigtsformet dekoration, en såkaldt grotesk. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 26 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: