Tilbud

Kop Og Underkop 28 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 428.40 DKK 231.00

Denne Hvid Riflet Kop og underkop på 28 cl har en konkav hank, som skaber et dragende modspil til porcelænskoppens runde form. Koppens store åbning …

På lager

Varenummer: LOS51-S58972 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Hvid Riflet Kop og underkop på 28 cl har en konkav hank, som skaber et dragende modspil til porcelænskoppens runde form. Koppens store åbning gør den velegnet som tekop, hvor teen hurtigt køles ned til en behagelig temperatur og en perfekt udvikling af teens smag. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 28 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: