Tilbud

Kop Og Underkop – Fuchsia 22 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1159.20 DKK 476.00

Koppen og underkoppen fra blomst-stellet er dekoreret med en håndmalet fuchsia, der yndefuldt spreder…

På lager

Varenummer: LOS51-S59238 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Koppen og underkoppen fra blomst-stellet er dekoreret med en håndmalet fuchsia, der yndefuldt spreder sine eksotiske blomster på det hvide porcelæn. Koppen på 22 cl står på en lav søjlefod, som løfter det elegante design, der komplimenteres af den kantede hank. Brug koppen som kaffekop eller tekop.
De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop – Fuchsia 22 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: