Tilbud

Kop Og Underkop – Syren 22 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 917.70 DKK 476.00

Denne blomst kop er dekoreret med en håndmalet syren, som gavmildt lader sine små blomsterstande vokse ned på underkoppen og fornøjer med sin…

På lager

Varenummer: LOS51-S59240 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne blomst kop er dekoreret med en håndmalet syren, som gavmildt lader sine små blomsterstande vokse ned på underkoppen og fornøjer med sin store detaljerigdom. Koppen på 22 cl er særligt egnet som kaffekop, og den kantede hank komplimenterer koppens lette design.
De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop – Syren 22 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: