Tilbud

Krus 28 Cl, 2 Stk Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1368.50 DKK 588.00

Et arkiveret design er blevet nyfortolket for at skabe dette Krus på 28 cl til Blå Mega Riflet-stellet. Kruset findes i et sæt af to stk. som er håndmalet i et enkelt, men dog iøjefaldende, mønster af elementer fra de…

På lager

Beskrivelse

Et arkiveret design er blevet nyfortolket for at skabe dette Krus på 28 cl til Blå Mega Riflet-stellet. Kruset findes i et sæt af to stk. som er håndmalet i et enkelt, men dog iøjefaldende, mønster af elementer fra det klassiske Musselmalet Riflet-stel, som skaber et kontemporært modspil til de klassiske rifler. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 28 Cl, 2 Stk Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: