Tilbud

Krus 28 Cl, 2 Stk Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 890.40 DKK 364.00

Dette sæt af to Hvid Halvblonde Krus er en smuk gaveidé eller tilføjelse til en personlig samling af Royal Copenhagen porcelæn. Krusene rummer 28 cl og med deres smukke blonder og yndige hanke, er de ideelle som ka…

På lager

Varenummer: LOS51-S59197 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette sæt af to Hvid Halvblonde Krus er en smuk gaveidé eller tilføjelse til en personlig samling af Royal Copenhagen porcelæn. Krusene rummer 28 cl og med deres smukke blonder og yndige hanke, er de ideelle som kaffekrus og tekrus. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 28 Cl, 2 Stk Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: