Tilbud

Krus 28 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 893.20 DKK 399.00

Dette sæt bestående af to krus er en smuk gaveidé eller tilføjelse til en personlig samling af Royal Copenhagen. Krusene fra Prinsesse-stellet står på e…

På lager

Varenummer: LOS51-S59199 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette sæt bestående af to krus er en smuk gaveidé eller tilføjelse til en personlig samling af Royal Copenhagen. Krusene fra Prinsesse-stellet står på en lille søjlebase, som elegant hæver dem fra bordet, og henleder opmærksomheden på det håndmalede mønster af en feminin blonde og fiskeskælsdekorationer. Krusene rummer 28 cl af varme yndlingsdrikke og er oplagte til nære stunder for to. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 28 Cl, 2 Stk Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: