Tilbud

Krus 30 Cl, 2 Stk. Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 690.20 DKK 399.00

Dette sæt af to cylinderformede Prinsesse Krus på 30 cl har et ganske særligt formsprog. Krusene er hån…

På lager

Varenummer: LOS51-S58973 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette sæt af to cylinderformede Prinsesse Krus på 30 cl har et ganske særligt formsprog. Krusene er håndmalede med Prinsesse-stellets romantiske blondekant og står på en lille søjlebase, som får krusene til at svæve over bordet. Kopperne er perfekte som kaffekopper og tekopper, hvor de vil ophøje hverdagens små øjeblikke til noget helt særligt. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 30 Cl, 2 Stk. Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: