Tilbud

Krus 33 Cl, 2 Stk Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1011.50 DKK 588.00

De slanke kopper i Musselmalet Riflet stråler i deres enkle elegance. Et enkelt element fra det detaljerige mønster er håndmalet centralt på kopperne og indrammes på smukkeste vis af en simpel blå linje i toppen. Kopperne er gode bå…

På lager

Beskrivelse

De slanke kopper i Musselmalet Riflet stråler i deres enkle elegance. Et enkelt element fra det detaljerige mønster er håndmalet centralt på kopperne og indrammes på smukkeste vis af en simpel blå linje i toppen. Kopperne er gode både som tekopper og kaffekopper eller til andre varme drikke. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 33 Cl, 2 Stk Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: