Tilbud

Krus 37 Cl, 2 Stk Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 739.20 DKK 329.00

De to 37 cl Hvid Halvblonde Krus bliver elegant løftet op fra bordet af en lav søjlebase, som retter fokus mod den krusenes romantisk…

På lager

Varenummer: LOS51-S59401 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De to 37 cl Hvid Halvblonde Krus bliver elegant løftet op fra bordet af en lav søjlebase, som retter fokus mod den krusenes romantiske blondekant. De håndglaserede krus er store nok til at rumme varme drikke med mælkeskum på toppen, og sættet er oplagt til at skabe særlige øjeblikke for to. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 37 Cl, 2 Stk Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: