Tilbud

Krus 37 Cl Blueline | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 646.80 DKK 287.00

Krussets skønhed fra Blueline findes i sin enkelhed: det hvidriflede porcelæn skitseret med en håndmalet tynd blå linje på toppen. Det minder os om tidlige mor…

På lager

Varenummer: LOS51-S59580 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Krussets skønhed fra Blueline findes i sin enkelhed: det hvidriflede porcelæn skitseret med en håndmalet tynd blå linje på toppen. Det minder os om tidlige morgener på et roligt landsted. Hertil det iøjefaldende stempel i bunden af kruset, som skaber en smuk variation af det velkendte samtidig med det står i fin kontrast til det enkle udtryk. Kruset er perfekt til både hverdag og særlige anledninger og kan nemt kombineres med andre af Royal Copenhagens kollektioner.
Med et minimalistisk og sofistikeret udtryk er Royal Copenhagens Blueline kollektion maritimt inspireret, og de tre bølgelinjer i forsidestemplet indkapsler Royal Copenhagens blå penselstrøg i et nyt udtryk. Kollektionen er skabt i 2021, og den blå linjes uendelige rejse langs kanten af Blueline er et slående bevis på nøjagtighed. Det iøjefaldende stempel afbryder riflernes rytme og byder dermed på en smuk variation af det velkendte. Med en uendelig blå linje forvandles en kompleks teknik til det diskrete udtryk, der giver den nye kollektion sin underspillede charme og nedtonede ro.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus 37 Cl Blueline | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: