Tilbud

Krus – Blush 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 279.30 DKK 140.00

Med en blød, rosa farve er Riflet Contrast-kruset i Blush en feminin tilføjelse til de mange farver i Riflet Contrast, hvor hvert krus præsenterer en funktionel …

På lager

Varenummer: LOS51-S59378 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med en blød, rosa farve er Riflet Contrast-kruset i Blush en feminin tilføjelse til de mange farver i Riflet Contrast, hvor hvert krus præsenterer en funktionel og farverig fortolkning af porcelæn. Den smukke kop på 33 cl er ideel som kaffekrus eller tekrus. Riflet Contrast er den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Designet er elegant og nutidigt og skabt med stor respekt for Royal Copenhagens historie og designtraditioner. I skabelsen af Riflet Contrast blev silikone introduceret som materiale for første gang hos Royal Copenhagen. Materialet er ikke alene praktisk, når man skal holde om et varmt krus, det tilfører også et strejf of uformel skønhed og en regnbue af farver til Royal Copenhagens verden af porcelæn.
Designet af: H. C. Gjedde for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus – Blush 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: