Tilbud

Krus – Dueblå 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 294.00 DKK 140.00

En blød, lyseblå farve har fundet vej til dette Riflet Contrast krus og skaber en rolig harmoni mellem silikonen o…

På lager

Varenummer: LOS51-S59301 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En blød, lyseblå farve har fundet vej til dette Riflet Contrast krus og skaber en rolig harmoni mellem silikonen og det hvide porcelæn. Taktile rifler præger kruset på 33 cl som blandt andet kan bruges som kaffekrus eller tekrus.
Riflet Contrast er den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Designet er elegant og nutidigt og skabt med stor respekt for Royal Copenhagens historie og designtraditioner. I skabelsen af Riflet Contrast blev silikone introduceret som materiale for første gang hos Royal Copenhagen. Materialet er ikke alene praktisk, når man skal holde om et varmt krus, det tilfører også et strejf of uformel skønhed og en regnbue af farver til Royal Copenhagens verden af porcelæn.
Designet af: H. C. Gjedde for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus – Dueblå 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: