Tilbud

Krus – Levkøj 33 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 797.30 DKK 462.00

Dette Krus på 33 cl fra blomst-stellet har et vinklet design, som understreges af den ligeledes vinklede og lette hank. På kruset gro…

På lager

Varenummer: LOS51-S59346 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Krus på 33 cl fra blomst-stellet har et vinklet design, som understreges af den ligeledes vinklede og lette hank. På kruset gror en håndmalet levkøj, hvis fortryllende blomster nærmest vajer i vinden. Kruset er skabt til tetid og kaffetid på hverdage og til særlige anledninger. De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus – Levkøj 33 Cl Blomst | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: