Tilbud

Krus – Mega Blå 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 220.50 DKK 140.00

Farven fra Blå Mega Riflet er gengivet på dette Riflet Contrast krus på 33 cl, som også prydes af de taktile rifler fra det populær…

På lager

Varenummer: LOS51-S58961 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Farven fra Blå Mega Riflet er gengivet på dette Riflet Contrast krus på 33 cl, som også prydes af de taktile rifler fra det populære stel. Kruset kan med fordel sættes sammen med de håndmalede stel fra Royal Copenhagen, hvor farven på silikonebunden vil komplimentere de blåmalede detaljer. Riflet Contrast er den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Designet er elegant og nutidigt og skabt med stor respekt for Royal Copenhagens historie og designtraditioner. I skabelsen af Riflet Contrast blev silikone introduceret som materiale for første gang hos Royal Copenhagen. Materialet er ikke alene praktisk, når man skal holde om et varmt krus, det tilfører også et strejf of uformel skønhed og en regnbue af farver til Royal Copenhagens verden af porcelæn.
Designet af: H. C. Gjedde for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2007
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Krus – Mega Blå 33 Cl Riflet Contrast | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: