Tilbud

Lille Firkantet Fad 14 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener

DKK 850.50 DKK 560.00

Det iøjnefaldende, nutidige formsprog på den lille Musselmalet Helblonde tallerken på 14 cm komplimenteres smukt af en håndlavet blonde…

På lager

Beskrivelse

Det iøjnefaldende, nutidige formsprog på den lille Musselmalet Helblonde tallerken på 14 cm komplimenteres smukt af en håndlavet blonde og stellets klassiske, håndmalede blomstermønster. Tallerkenen er perfekt som en lille sidetallerken til brød og andet tilbehør eller som desserttallerken. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lille Firkantet Fad 14 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Firkantede Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: