Tilbud

Lysestage 12 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Home Lysestager

DKK 1368.50 DKK 588.00

Det håndmalede Blå Mega Riflet mønster kommer virkelig til sin ret på den 12 cm høje lysestage, der er inspireret af en klassisk messingstage. Blå Mega Riflet…

På lager

Varenummer: LOS51-S59501 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det håndmalede Blå Mega Riflet mønster kommer virkelig til sin ret på den 12 cm høje lysestage, der er inspireret af en klassisk messingstage.
Blå Mega Riflet lysestagen er inspireret af en klassisk messingstage og skaber en dejlig stemning, hvad end den lyser op på middagsbordet eller spreder hygge et andet sted i hjemmet. Denne lysestage på 12 cm er smuk alene eller i selskab med den anden, kortere stage på 8 cm.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2021
Materiale:Porcelæn
De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lysestage 12 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Home Lysestager”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: