Tilbud

Lysestage  17,5 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Home Lysestager

DKK 1309.00 DKK 588.00

Stjerne Riflet Jul Lysestage på 17,5 cm har et klassisk design, der passer perfekt ind i den traditionsrige juletid. Langs kanten hænger en granguirlande, der er pyntet med silkesløjfer og den fineste julepynt,…

På lager

Varenummer: LOS51-S59225 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stjerne Riflet Jul Lysestage på 17,5 cm har et klassisk design, der passer perfekt ind i den traditionsrige juletid. Langs kanten hænger en granguirlande, der er pyntet med silkesløjfer og den fineste julepynt, mens kanten og den elegante hank er rørt af guld, der skinner i stearinlysets skær. Sæt lysestagen på spisebordet eller sofabordet og tilføj et smukt skær af julens særlige magi til skattede minder med dine kære. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lysestage  17,5 Cm Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Home Lysestager”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: