Tilbud

Moderne Tallerken 20 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 315.00 DKK 168.00

Med sine høje kanter fungerer denne smukke tallerken på 20 cm også som en lav skål, oplagt til eksperimenterende anretninger. Hvid Riflets enkle udtryk kan med fordel kombineres med dele fra de håndmalede stel fra Royal Copenhagen, hvor …

På lager

Beskrivelse

Med sine høje kanter fungerer denne smukke tallerken på 20 cm også som en lav skål, oplagt til eksperimenterende anretninger. Hvid Riflets enkle udtryk kan med fordel kombineres med dele fra de håndmalede stel fra Royal Copenhagen, hvor du kan skabe en helt personlig sammensætning af håndudskårne rifler og håndmalede mønstre. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Moderne Tallerken 20 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: