Tilbud

Moderne Tallerken 25 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 714.00 DKK 469.00

Denne Prinsesse Tallerken på 25 cm er skabt i en smuk kontrast mellem et nutidigt formsprog og en romantisk blonde, der, lig…

På lager

Beskrivelse

Denne Prinsesse Tallerken på 25 cm er skabt i en smuk kontrast mellem et nutidigt formsprog og en romantisk blonde, der, ligesom de klassiske fiskeskælsdekorationer, er håndmalet langs den brede kant. Tallerken er nyttig som en middagstallerken eller et serveringsfad.
Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Moderne Tallerken 25 Cm Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: