Tilbud

Opbevaringskrukke, Stor 115 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker

DKK 1309.00 DKK 588.00

Den håndmalede Opbevaringskrukke med låg på 115 cl i Blå Mega Riflet er ideel til tørvarer. Stiliserede palmetter og blomster i forstørrede udgaver p…

På lager

Beskrivelse

Den håndmalede Opbevaringskrukke med låg på 115 cl i Blå Mega Riflet er ideel til tørvarer. Stiliserede palmetter og blomster i forstørrede udgaver pryder krukken i et mønster, som komplimenterer ethvert andet Royal Copenhagen stel. Silikonekanten i låget holder krukken lufttæt og forsyner porcelænskrukken med et ekstra strejf af den klassiske, blå farve. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Opbevaringskrukke, Stor 115 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Opbevaringskrukker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: