Tilbud

Oval Fad 34 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1071.00 DKK 588.00

Hvid Facets geometriske kanter kommer for alvor frem i lyset på dette fad, hvor de udfolder sig som en vifte henover den blanke overflade. Fadets lige kanter og flotte afrunding giver det et moderne …

På lager

Varenummer: LOS51-S59592 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hvid Facets geometriske kanter kommer for alvor frem i lyset på dette fad, hvor de udfolder sig som en vifte henover den blanke overflade. Fadets lige kanter og flotte afrunding giver det et moderne udtryk, og søjlefoden bevirker at det nærmest svæver over bordets overflade. Perfekt til servering af små og store retter.
Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt stel til dem, der ønsker klassisk design med kant. Stellets facetter understreger det minimalistiske udtryk og de diskrete søjlefødder leder tankerne hen på traditionelt japansk porcelæn . Brug det alene eller i kombination med steldele fra fx blomst for et mere dynamisk udtryk.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Oval Fad 34 Cm Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: