Tilbud

Oval Tallerken 24,5 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 984.20 DKK 511.00

Denne lille Musselmalet Helblonde Asiet på 24,5 cm prydes af en håndlavet blondekant, der indrammer det klassiske blomstermønster. Det håndmalede møn…

På lager

Varenummer: LOS51-S59356 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne lille Musselmalet Helblonde Asiet på 24,5 cm prydes af en håndlavet blondekant, der indrammer det klassiske blomstermønster. Det håndmalede mønster skaber en elegant symmetri på fadet, som er oplagt til enhver anretning af kager, tilbehør til frokost og aftensmad eller enhver anden ret. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Oval Tallerken 24,5 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: