Tilbud

Oval Tallerken 28 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 487.90 DKK 280.00

Denne smukke Hvid Halvblonde Ovale Tallerken er ikke kun ideel som spisetallerken. Som serveringsfad vil tallerkenen på 28 cm kunne rumme store retter og tilbehør til maden. Tallerkenen i det hv…

På lager

Varenummer: LOS51-S59186 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Hvid Halvblonde Ovale Tallerken er ikke kun ideel som spisetallerken. Som serveringsfad vil tallerkenen på 28 cm kunne rumme store retter og tilbehør til maden. Tallerkenen i det hvide porcelæn prydes af en smuk halvblondekant og taktile rifler, der følger tallerkenens ovale form. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Oval Tallerken 28 Cm Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: