Tilbud

Ovnfast Fad Firkantet 30 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1093.40 DKK 490.00

Det Blå Mega Riflet ovnfast fa fås i to størrelser, som let kan stables til kompakt opbevaring, hvor det store fad på 30 x 30 cm vises her. Ovnfaste fade fra Royal Copenhagen er lette at rengøre i hånden, m…

På lager

Varenummer: LOS51-S59582 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det Blå Mega Riflet ovnfast fa fås i to størrelser, som let kan stables til kompakt opbevaring, hvor det store fad på 30 x 30 cm vises her. Ovnfaste fade fra Royal Copenhagen er lette at rengøre i hånden, men tåler opvaskemaskine. Fadene er perfekt til servering af varme retter direkte fra ovnen uden at gå på kompromis med designet.
Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Ovnfast Fad Firkantet 30 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: