Tilbud

Plate 22 Cm – Nr. 6 Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 1124.20 DKK 504.00

Blå Mega Riflet Dekoration Nr. 6 fra er håndmalet på denne tallerken på 22 cm, der er ideel som frokosttallerken og som en lille middagstallerken. Mønsteret med den stiliserede krysantemum kan me…

På lager

Beskrivelse

Blå Mega Riflet Dekoration Nr. 6 fra er håndmalet på denne tallerken på 22 cm, der er ideel som frokosttallerken og som en lille middagstallerken. Mønsteret med den stiliserede krysantemum kan med fordel kombineres med Blå Mega Riflet Dekoration Nr. 2 eller dele fra andre Royal Copenhagen stel for en personlig borddækning. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Plate 22 Cm – Nr. 6 Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: