Tilbud

Serveringsbræt 15,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 1190.00 DKK 588.00

Med udgangspunkt i en smørbakke fra 1911 er dette smukke serveringsbræt en tidløs klassiker. Det elegante bræt i Musselmalet Riflet er et alsidigt objekt, som ikke kun kan bruges til smør, men også små serveringer eller som en smuk bordskåner. Royal Cop…

På lager

Varenummer: LOS51-S59365 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med udgangspunkt i en smørbakke fra 1911 er dette smukke serveringsbræt en tidløs klassiker. Det elegante bræt i Musselmalet Riflet er et alsidigt objekt, som ikke kun kan bruges til smør, men også små serveringer eller som en smuk bordskåner. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Serveringsbræt 15,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: