Tilbud

Serveringsbræt 15,5 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt

DKK 716.80 DKK 441.00

Serveringsbrættet skaber en klassisk borddækning med et strejf af en uhøjtidelig elegance – et element, der både kan anvendes som smørebræt og til små anretninger. En elegant tilføjelse til enhver Royal Copenhagen samling. Med sine 15,5 cm er serverings…

På lager

Beskrivelse

Serveringsbrættet skaber en klassisk borddækning med et strejf af en uhøjtidelig elegance – et element, der både kan anvendes som smørebræt og til små anretninger. En elegant tilføjelse til enhver Royal Copenhagen samling. Med sine 15,5 cm er serveringsbrættet oplagt til mindre portioner tapas, oste eller kager.
Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Serveringsbræt 15,5 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: