Tilbud

Serveringsbræt 18 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 1249.50 DKK 588.00

Dette lille Blå Elements Serveringsbræt på 18 cm er en yndefuld tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Fra den takkede kant stråler taktile rifler, som ender i en halvmåneform, der gengives af de håndmalede linjer, hvo…

På lager

Varenummer: LOS51-S59338 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette lille Blå Elements Serveringsbræt på 18 cm er en yndefuld tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Fra den takkede kant stråler taktile rifler, som ender i en halvmåneform, der gengives af de håndmalede linjer, hvorpå blomster og palmetter vokser. Serveringsbrættet skaber en klassisk borddækning med et strejf af en uhøjtidelig elegance, og det kan blandt andet bruges til serveringer af små kager og oste. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Serveringsbræt 18 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: