Tilbud

Serveringsbræt – Grass 36 Cm Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt

DKK 1368.50 DKK 588.00

Den iøjnefaldende, håndmalede dekoration på dette 36 cm Multifarvet Elements Serveringsbræt påkalder sig opmærksomhed med sin livlige, grøn…

På lager

Beskrivelse

Den iøjnefaldende, håndmalede dekoration på dette 36 cm Multifarvet Elements Serveringsbræt påkalder sig opmærksomhed med sin livlige, grønne nuance, der er et friskt pust på ethvert bord. Serveringsbrættets uformelle formsprog komplimenteres af håndlavede detaljer såsom rifler og en takket takt. Brug brættet til serveringer af frokost, fingermadder og små kager. En sprudlende regnbue af farver er landet i det traditionelle blå og hvide univers, som et resultat af det inspirerede samarbejde mellem Louise Campbell og Royal Copenhagen. Hver steldel har sin egen unikke farve, der pryder den uhøjtidelig sammensætning af klassiske rifler, fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas takkede kant. Kombinér de livlige farver med enkelte hvide steldele for at skabe et unikt spisestel, der udtrykker din smag, din livsstil og din personlighed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Serveringsbræt – Grass 36 Cm Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Serveringsbræt”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: