Tilbud

Serveringskop 30 Cl, 2 Stk Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 616.00 DKK 301.00

En snemand, engel og sukkerstok er nogle af de elementer, der pryder de to Stjerne Riflet Jul Serveringskopper på 30 cl, som også er dekoret med elegante guldkanter og en subtil dekoration i relief. Sættet af to kopper er vele…

På lager

Varenummer: LOS51-S59095 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En snemand, engel og sukkerstok er nogle af de elementer, der pryder de to Stjerne Riflet Jul Serveringskopper på 30 cl, som også er dekoret med elegante guldkanter og en subtil dekoration i relief. Sættet af to kopper er velegnet til kolde og varme drikke, og de kan også fyldes med juleknas og andre snacks.
Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2006
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Serveringskop 30 Cl, 2 Stk Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: