Tilbud

Skål 110 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1190.00 DKK 588.00

Den taktile udsmykning af HAV Skålen på 110 cl gør den multifunktionelle porcelænsskål nem at sammensætte med andre kontemporære og klassiske…

På lager

Varenummer: LOS51-S59350 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den taktile udsmykning af HAV Skålen på 110 cl gør den multifunktionelle porcelænsskål nem at sammensætte med andre kontemporære og klassiske steldele. Den mellemste af tre skåle i stellet er oplagt til både frugt, salater og grøntsager. Skålens taktile fiskeskælsdekoration er sprøjtemalet i hånden i farvetoner der gengiver den danske kysts farveskala. HAV er dybt forankret i Royal Copenhagens historie men rækker samtidig ud mod fremtiden med ny æstetik og en ny fortolkning af det klassiske porcelænsstel. Stellet er sammensat af multifunktionelle steldele sprøjtemalet i hånden i toner fra havet ved den danske kyst og formgivet med smukke fiskeskælsdekorationer.
Designet af: KiBiSi
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 110 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: