Tilbud

Skål 110 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Denne Sort Mega Riflet Skål på 110 cl er håndmalet med stellets smukke mønster i toner af sort og grå, som skaber en dramatisk kon…

På lager

Varenummer: LOS51-S58964 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Sort Mega Riflet Skål på 110 cl er håndmalet med stellets smukke mønster i toner af sort og grå, som skaber en dramatisk kontrast mod det hvide porcelæn, hvor stringente linjer mødes af florale elementer. Porcelænsskålen vil være et smukt, dekorativt element i ethvert hjem, og med sin størrelse er skålen også nyttig som en serveringsskål. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 110 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: