Tilbud

Skål 140 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 868.70 DKK 504.00

Denne smukke Hvid Helblonde Skål står på en lav søjlebase, som diskret løfter skålen fra bordet og leder opmærksomhed mod de delikate blonder og særlige fiskeskælsdekorat…

På lager

Varenummer: LOS51-S59386 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Hvid Helblonde Skål står på en lav søjlebase, som diskret løfter skålen fra bordet og leder opmærksomhed mod de delikate blonder og særlige fiskeskælsdekorationer, der er udført i hånden langs den riflede kant. Skålen på 140 cl er en ideel skål til anretninger af tilbehør.
Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 140 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: