Tilbud

Skål 180 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 840.00 DKK 413.00

Denne smukke Hvid Riflet Skål på 180 cl har et rent udtryk af ubemalet porcelæn, der prydes af håndlavede rifler. Størrelsen på skålen giver plads til årstidens sprøde salater eller fr…

På lager

Varenummer: LOS51-S58975 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Hvid Riflet Skål på 180 cl har et rent udtryk af ubemalet porcelæn, der prydes af håndlavede rifler. Størrelsen på skålen giver plads til årstidens sprøde salater eller friske frugt. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 180 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: