Tilbud

Skål 180 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1191.40 DKK 511.00

De konkave sider på denne Musselmalet Halvblonde 80 cl skål tilfører det klassiske mønster fra det blåmalede stel et nutidig udtryk. Den alsidige skål er er en smuk tilføjelse til ethvert hjem – enten som serveringsskål el…

På lager

Varenummer: LOS51-S58822 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De konkave sider på denne Musselmalet Halvblonde 80 cl skål tilfører det klassiske mønster fra det blåmalede stel et nutidig udtryk. Den alsidige skål er er en smuk tilføjelse til ethvert hjem – enten som serveringsskål eller som et dekorativt element. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 180 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: