Tilbud

Skål 200 Cl Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1071.00 DKK 588.00

Den store skål er ideel til farverige salater eller som fast inventar på køkkenbordet til opbevaring af frugt og grønt. Den elegante søjlefod er en tydelig reference til…

På lager

Varenummer: LOS51-S59594 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den store skål er ideel til farverige salater eller som fast inventar på køkkenbordet til opbevaring af frugt og grønt. Den elegante søjlefod er en tydelig reference til japanske porcelænsskåle og giver skålen et lettere udtryk på bordet.
Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt stel til dem, der ønsker klassisk design med kant. Stellets facetter understreger det minimalistiske udtryk og de diskrete søjlefødder leder tankerne hen på traditionelt japansk porcelæn . Brug det alene eller i kombination med steldele fra fx blomst for et mere dynamisk udtryk.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 200 Cl Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: