Tilbud

Skål 22 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1487.50 DKK 588.00

Denne skål, som kan indeholde 150 ml, er designet med inspiration fra en koreansk risskål. Den enkle skål løftes let af en diskret søjlebase, som gør de mange håndmalede elementer synlige fra …

På lager

Varenummer: LOS51-S58775 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne skål, som kan indeholde 150 ml, er designet med inspiration fra en koreansk risskål. Den enkle skål løftes let af en diskret søjlebase, som gør de mange håndmalede elementer synlige fra alle vinkler. Udover sin traditionelle brug som risskål, kan den alsidige serveringsskål bruges til alle typer af retter og til søde serveringer. Navnet Blå Palmette refererer til de kunstneriske afbildninger af palmeblade, som stammer fra den mere end 240 år gamle musselmalede dekoration. Også i selve stelformen findes referencer til Royal Copenhagens arv i de tre bølgelinjer, som står i relief på kanten af alle tallerkener og fade. Tro mod sin arv, men stadig helt sin egen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 22 Cm Blå Palmette | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: