Tilbud

Skål 220 Cl Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne skål i Stjerne Riflet Jul er en smuk tilføjelse til julebordet og er udsmykket med en hyggelig granguirlande og julepynt med gulddetaljer. Skålen på 220 cl har en smuk, guldbelagt kant og e…

På lager

Varenummer: LOS51-S59288 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne skål i Stjerne Riflet Jul er en smuk tilføjelse til julebordet og er udsmykket med en hyggelig granguirlande og julepynt med gulddetaljer. Skålen på 220 cl har en smuk, guldbelagt kant og er oplagt til julemiddagens tilbehør. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 220 Cl Stjerne Riflet Jul | Royal Copenhagen Steldele Frugtskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: