Tilbud

Skål 24 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 625.10 DKK 322.00

Den lille skål fra Sort Mega Riflet er ideel til enhver borddækning både morgen, middag og aften. Skålen er let at stable i skabet. Den appellerer især til dem…

På lager

Varenummer: LOS51-S59565 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den lille skål fra Sort Mega Riflet er ideel til enhver borddækning både morgen, middag og aften. Skålen er let at stable i skabet. Den appellerer især til dem, der elsker et monokromt udseende af sort og hvidt og giver et nutidigt udtryk til din samling. Tilføj dine yndlingsserveringer til den lille, riflede skål og dan smukke farve-symfonier på det sorte og hvide kanvas.
Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 24 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: