Tilbud

Skål 240 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1276.80 DKK 525.00

Denne 240 cl skål er håndmalet med det historiske mønster fra Musselmalet Riflet og fungerer perfekt til mange slags serveringer eller som et enestående designobjekt i hjemmet. Den 240 cl Musselmalet Riflet skål er en del af et smukt ud…

På lager

Varenummer: LOS51-S59490 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne 240 cl skål er håndmalet med det historiske mønster fra Musselmalet Riflet og fungerer perfekt til mange slags serveringer eller som et enestående designobjekt i hjemmet. Den 240 cl Musselmalet Riflet skål er en del af et smukt udvalg af Royal Copenhagens serveringsskåle. Den egner sig både til større servering og gør sig også som et elegant designobjekt i hjemmet.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2021
Materiale:Porcelæn
De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 240 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: