Tilbud

Skål 28 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1428.00 DKK 588.00

Den høje kant på denne Blå Elements Skål på 28 cm prydes af et bånd af taktile rifler, der understreges af delikate takker fra det ikoniske Flora Danica-stel. Skålen er håndmalet…

På lager

Varenummer: LOS51-S59083 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den høje kant på denne Blå Elements Skål på 28 cm prydes af et bånd af taktile rifler, der understreges af delikate takker fra det ikoniske Flora Danica-stel. Skålen er håndmalet med et legende mønster af florale elementer, som bærer tydelige referencer til det musselmalede mønster og udstråler en kontemporær uhøjtidelighed. Den funktionelle skål skaber en legende borddækning og kan også bruges som en dyb tallerken. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2014
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 28 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: