Tilbud

Skål 30 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 672.00 DKK 441.00

Den lille Blå Elements Skål på 30 cl er perfekt til en morgenmad med friske bær eller nyttig som en serveringsskål. Det livlige, håndmalede mønster pryder en overraskende kombination af klassiske Royal Copenhagen elementer som rifler og Flora Danicas iko…

På lager

Varenummer: LOS51-S59226 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den lille Blå Elements Skål på 30 cl er perfekt til en morgenmad med friske bær eller nyttig som en serveringsskål. Det livlige, håndmalede mønster pryder en overraskende kombination af klassiske Royal Copenhagen elementer som rifler og Flora Danicas ikoniske, takkede kant, der skaber en helt særlig borddækning.
Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 30 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: