Tilbud

Skål 30 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 304.50 DKK 196.00

Den lille Hvid Elements Skål på 30 cl er skabt i en uhøjtidelig kombination af klassiske elementer fra Royal Copenhagens historiske stel. Rifler, fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas ekstravagante takker pryder skålen i en overraskende sammensætning,…

På lager

Varenummer: LOS51-S59224 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den lille Hvid Elements Skål på 30 cl er skabt i en uhøjtidelig kombination af klassiske elementer fra Royal Copenhagens historiske stel. Rifler, fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas ekstravagante takker pryder skålen i en overraskende sammensætning, der gør den ubemalede steldel helt særlig. Skålen er nyttig som morgenmadsskål, til friske bær og små serveringer ved frokostbordet eller middagsbordet. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 30 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: