Tilbud

Skål 34 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 784.00 DKK 483.00

De imponerende håndmalede dekorationer i Musselmalet Riflet er svære at tage øjnene fra, og på denne skål for de lov at udfolde sig fuldt og helt. Med sin anseelige stø…

På lager

Varenummer: LOS51-S59431 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De imponerende håndmalede dekorationer i Musselmalet Riflet er svære at tage øjnene fra, og på denne skål for de lov at udfolde sig fuldt og helt. Med sin anseelige størrelse og svævende elegance bliver skålen omdrejningspunktet i enhver bordopdækning. Perfekt til frugtanretninger, til større salater – eller som dekoration. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 34 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: