Tilbud

Skål 35 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 952.00 DKK 588.00

Denne charmerende Musselmalet Halvblonde Skål er lille i størrelse men stor i detaljerigdom. Det klassiske mønster af en romantisk blonde og floral…

På lager

Varenummer: LOS51-S59101 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne charmerende Musselmalet Halvblonde Skål er lille i størrelse men stor i detaljerigdom. Det klassiske mønster af en romantisk blonde og florale elementer skaber et delikat udtryk, som gør skålen på 35 cl særligt egnet til enkelt tilbehør ved bordet. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 35 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: