Tilbud

Skål 35 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 1368.50 DKK 588.00

Et enkelt mønster pryder ydersiden af denne 35 cl skål i det håndmalede mønster fra Musselmalet Halvblonde, mens skålens riflede inderside bærer en stor detaljerigdom med halvblonder og symmetriske felter af florale element…

På lager

Varenummer: LOS51-S58820 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Et enkelt mønster pryder ydersiden af denne 35 cl skål i det håndmalede mønster fra Musselmalet Halvblonde, mens skålens riflede inderside bærer en stor detaljerigdom med halvblonder og symmetriske felter af florale elementer. Størrelsen på skålen gør den nyttig som morgenmadsskål og til portionsanretninger og tilbehør ved bordet. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 35 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: