Tilbud

Skål 40 Cl Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 345.10 DKK 196.00

Den lille skål i Hvid Facet er det perfekte supplement til morgenbordet, hvor den kan blive en del af den gode start på dagen. Skålens japansk inspirerede søjlefod giver et flot løftet udtryk. Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt st…

På lager

Varenummer: LOS51-S59595 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den lille skål i Hvid Facet er det perfekte supplement til morgenbordet, hvor den kan blive en del af den gode start på dagen. Skålens japansk inspirerede søjlefod giver et flot løftet udtryk.
Hvid Facet er et smukt og multifunktionelt stel til dem, der ønsker klassisk design med kant. Stellets facetter understreger det minimalistiske udtryk og de diskrete søjlefødder leder tankerne hen på traditionelt japansk porcelæn . Brug det alene eller i kombination med steldele fra fx blomst for et mere dynamisk udtryk.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 40 Cl Hvid Facet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: