Tilbud

Skål 47 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle

DKK 434.70 DKK 182.00

De ubemalede rifler på denne lille Hvid Riflet Skål på 47 cl er indbegrebet af stellets tidløse og enkle udtryk. Den klassiske skål har en størrelse som er ideel til små serveringer eller som morgenmadsskål. Hvid Riflet er skabt fra…

På lager

Varenummer: LOS51-S59044 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De ubemalede rifler på denne lille Hvid Riflet Skål på 47 cl er indbegrebet af stellets tidløse og enkle udtryk. Den klassiske skål har en størrelse som er ideel til små serveringer eller som morgenmadsskål. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skål 47 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Snackskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: